Anja Sjøvoll har en master i marin bioteknologi fra Universitetet i Tromsø og har tidligere arbeidet ved Akvaplan-Niva, Veterinærinstituttet og Skretting. Foto: Skretting

Ny i Skrettings settefisk-team

Anja Sjøvoll er Skretting Norges nye kundekonsulent i teamet for settefisk/landbasert produksjon i region Nord.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Sjøvoll kommer fra Akvaplan-Niva hvor hun var rådgiver kjemi og laboratorieteknikker. Anja Sjøvolls erfaring og kunnskap fra marinbiologi, klima og miljø vil være verdifull for settefiskproduksjonen, og hun vil ha utstrakt kundekontakt med kontorsted på Stokmarknes ved Skrettings fabrikk i Vesterålen, skriver selskapet i en pressemelding.

Skretting team settefisk / landbasert består nå av Anja Sjøvoll region nord, Marita Sirevaag, region Sør og salgsleder Anders Bjørkli, region midt. I tillegg er også produktsjef Siri Tømmerås og fagansvarlig fiskehelse, Johan Rennemo en del av teamet.

- Produksjonskvalitet og fokus på fôr, fôring og fiskehelse i settefiskproduksjon og landbasert produksjon, er avgjørende for å oppnå gode resultater frem til slakt av matfisk. Jeg er derfor svært fornøyd med å få Anja inn i vårt settefiskteam som skal være i front, når det gjelder kompetanse innenfor den raske og kontinuerlige biologiske og teknologiske utviklingen som vi ser i settefiskproduksjon og øvrig landbasert produksjon, sier Pål-Arve Dypaune, salgssjef i Skretting.