Hans Ola Pedersen skal lede Cermaq sitt visningssenter. Foto: Cermaq.

Ny leder for visningssenteret til Cermaq

Hans Ola Pedersen er ansatt som leder for Cermaq sitt nye visningssenter i Skutvik.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Hans Ola Pedersen skal lede Cermaq sitt visningssenter som er under bygging i Skutvik. Senteret skal vise frem havbruksnæringens innovasjoner og grønne løsninger, og formidle kunnskap om en av Norges viktigste næringer, skriver Cermaq i en pressemelding.

Pedersen kommer fra stillingen som daglig leder i Naturgass Nord. Han har en bred ledererfaring fra ulike bransjer, og har også engasjert seg politisk på både lokalt og regionalt nivå. 

- Hans Ola bringer med seg en bred og spennende bakgrunn og kompetanse, og vi er veldig glade for at vi har fått ham med oss på laget, sier regiondirektør Nordland i Cermaq Norway, Snorre Jonassen. 

Bærekraftig matproduksjon i fokus

Hans Ola Pedersen sier han gleder seg til å jobbe i havbruksnæringen der bærekraftig matproduksjon, formidling og ekstern kommunikasjon står sentralt.

- Det nye visningssenteret til Cermaq blir viktig både for lokal og regional verdiskaping, og for fremtidig rekruttering av ungdom til en av Norges viktigste næringer, sier han videre. 

Pedersen starter i stillingen 1.januar 2019. Etter planen skal visningssenteret stå ferdig i løpet av tredje kvartal neste år.