Gå til innhold
Annonse
Per Ivar Lund blir ny kommersiell sjef i Steinsvik. Foto: Steinsvik
Per Ivar Lund blir ny kommersiell sjef i Steinsvik. Foto: Steinsvik

Per Ivar Lund begynte nylig som kommersiell sjef (CCO) i Steinsvik.

Annonse

Per Ivar har lang erfaring innen strategi, forretningsutvikling og toppledelse og kommer fra stillingen som Managing Director i legemiddel og kosttilskuddprodusenten Ayanda,

Spennende begynnelse

«Den første tiden har jeg fokusert på å utvide og strukturere markedsapparatet» forteller Lund i en uttalelse. «Vi har i første halvår klart å sikre oss viktige personer som skal bidra innenfor områdene vi anser som spennende. Spesielt innen software kommer våre kunder til å merke dette. Steinsvik er et fantastisk interessant selskap å jobbe i med alle forutsetninger for å bli den viktigste teknologileverandøren til den globale havbruksnæringen. Den utrolige veksten Steinsvik har opplev de siste årene viser gjennomføringsevnen som bor i selskapet. Min oppgave i selskapet er å sikre at vi både innen innovasjon og i møtet med kundene overgår deres forventninger.»

En viktig brikke

- Vi er veldig fornøyd med at vi har fått Per Ivar med på laget, forteller Martha Kold Bakkevig CEO i Steinsvik Group i en pressemelding, og leger til at Per Ivar er fokusert, strukturert og erfaren med et utpreget kundefokus som allerede har begynt å gi resultater.»

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse