Gå til innhold
Annonse
 Sveinulf Sedeniussen  er nå ansatt som regionsleder. Foto: AKVA group
Sveinulf Sedeniussen er nå ansatt som regionsleder. Foto: AKVA group

Sveinulf Sedeniussen er ansatt som regionleder for Midt-Norge. Han kommer fra Egersund Net, hvor han har jobbet som områdesalgssjef Midt-Norge siden 2007.

Annonse

Sveinulf Sedeniussen har bred erfaring fra havbruksbransjen, og har vært en del av næringen siden 1984. De siste 20 årene innen salg, kommer frem i en pressemelding fra selskapet. 

- Dette er en fantastisk næring som bare så vidt har startet reisen. Selv om jeg har hatt en fantastisk tid i mine 12 år i Egersund Net, måtte jeg gripe muligheten når stillingen som regionleder for salg av merdbaserte løsninger i AKVA group kom, sier Sedeniussen.

Ansvarlig for salg

Sedeniussen (50) bor i Rørvik og vil være ansvarlig for salg av hele spekteret av AKVA group sine merdbaserte produkter i region Midt-Norge. 

- Jeg vil sammenligne rollen med det å være trener for et fotballag. Det handler om å få alle til å trekke i samme retning - og prestere som et lag, sier han. 

Han vil få en myk overgang fra sin posisjon i Egersund Net. 

- Vi ser frem til å ønske Sveinulf velkommen til AKVA-teamet. Hans bakgrunn og tidligere erfaring gjør ham til en utmerket kandidat til jobben. Vi ser på mulige løsninger for en myk overgang til hans nye rolle, sier Hans-Øyvind Sagen, SVP Sales and Marketing Nordic.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse