Gå til innhold
Annonse
Sveinulf Sedeniussen er ansatt som regionleder for Midt-Norge. Foto: AKVA group.
Sveinulf Sedeniussen er ansatt som regionleder for Midt-Norge. Foto: AKVA group.

AKVA group har ansatt ny regionleder for Midt-Norge avdelingen deres. 

Annonse

Sveinulf Sedeniussen er ansatt som regionleder for Midt-Norge. Han kommer fra Egersund Net, hvor han har jobbet som områdesalgssjef Midt-Norge siden 2007, kommer det frem i en presssemelding. 

Han har bred erfaring fra havbruksbransjen, og har vært en del av næringen siden 1984. De siste 20 årene innen salg.

- Dette er en fantastisk næring som bare så vidt har startet reisen. Selv om jeg har hatt en fantastisk tid i mine 12 år i Egersund Net, måtte jeg gripe muligheten når stillingen som regionleder for salg av merdbaserte løsninger i AKVA group kom, sier Sedeniussen.

Sedeniussen (50) bor i Rørvik og vil være ansvarlig for salg av hele spekteret av AKVA group sine merdbaserte produkter i region Midt-Norge.

- Jeg vil sammenligne rollen med det å være trener for et fotballag. Det handler om å få alle til å trekke i samme retning - og prestere som et lag, sier han.

Selskapet melder at han vil få en myk overgang fra sin posisjon i Egersund Net.

- Vi ser frem til å ønske Sveinulf velkommen til AKVA-teamet. Hans bakgrunn og tidligere erfaring gjør ham til en utmerket kandidat til jobben. Vi ser på mulige løsninger for en myk overgang til hans nye rolle, sier Hans-Øyvind Sagen, SVP Sales and Marketing Nordic.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse