Åsmund Håvik går fra MPI til å bli ny salgssjef i Steinsvik. Han har sin første arbeidsdag 2 juli. Foto: Steinsvik

Ny salgssjef i Steinsvik

Åsmund Håvik starter som salgssjef for region sør i Steinsvik.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Bred erfaring

Steinsvik ønsker Åsmund Håvik velkommen som ny Salgssjef for Sør-Norge, skriver de i en pressemelding.

Åsmund startet karrieren med 11 år innen industri, før han arbeidet 10 år som Teamleder Norge og områdeleder innen teknisk salg. Håvik kommer fra stillingen som Sales & Service Manager for Multi Pump Innovation. Som politisk engasjert i lokalsamfunnet på Bømlo, brenner Håvik for at det skal legges gode rammebetingelser for akvakulturnæringen lokalt og regionalt.

Åsmund vil tilføre Steinsvik en svært god kombinasjon av teknisk kompetanse, salgserfaring og solid engasjement, skriver selskapet.

Blir en viktig ressurs for Steinsvik

Håvik er bosatt med familie på Bømlo og vil jobbe sammen med salgs- og prosjektavdelingene på Steinsviks hovedkontor på Frakkagjerd. Salgsdirektør Tor Henrik Haavik, som nesten deler samme etternavn, er svært fornøyd over å ha fått Åsmund med på laget:

- Åsmund blir en viktig ressurs for oss. Han kjenner havbruksnæringen allerede, og har svært god erfaring innen servicesegmentet for flere industrier. Steinsvik er i stadig utvikling, også innen salg, ansettelsen av Åsmund er en del av Steinviks utvidelse og bedre strukturering av markedsapparatet.  Han vil få ansvar for mange kunder og blir en nøkkelperson i å løfte Steinsvik videre både innen salg og service, sier selskapet.

Om Steinsvik

Steinsvik er en verdensledende teknologi- og utstyrsleverandør til det globale havbruksmarkedet. Drivkraften i selskapet er et ønske om å bistå med innovasjon og løsninger til en bransje i utvikling, og være med å forme morgendagens havbruk. Steinsvik leverer et bredt spekter av produkter innen fôring, overvåkning, vannbehandling, programvare, og parasittbekjempelse. Selskapet har 600 ansatte med avdelinger i ti land, og en rekke kontorer langs norskekysten. Hovedkontoret ligger på Frakkagjerd i Rogaland.