Gå til innhold
Annonse
Helene Moe blir ny salgs- og utviklingssjef i Akvafresh AS. Her sammen med Anders Vinje, daglig leder i selskapet. Foto: Akvafresh
Helene Moe blir ny salgs- og utviklingssjef i Akvafresh AS. Her sammen med Anders Vinje, daglig leder i selskapet. Foto: Akvafresh

Helene Moe blir ny salgs- og utviklingssjef i Akvafresh AS.

Annonse

AkvaFresh har siden 2016 utviklet løsninger for behandling av laks. Rensing av inntaksvann til landbaserte anlegg er deres andre forretningsområde. Alt de jobber med inneholder varierte løsninger for rensing av vann over tekniske membraner, til nytte for fiskevelferd og lønnsomhet.

Selskapet forbereder seg på vekst.

- Vi forventer en økning i alt fra markedsaktiviteter, leveranser og service, og ser en stor vekst foran oss i tiden som kommer, derfor har vi hentet Helene Moe, sier daglig leder i AkvaFresh Anders Vinje.

Moe er ansatt som salgs- og utviklingssjef. Hun har bakgrunn som prosjektleder i SINTEF Fiskeri og havbruk og leder av Fagruppa for Produktutvikling, før hun ble med i oppstartsfirmaet Morefish. Moe er sivilingeniør i Teknisk design.

- AkvaFresh leverer riktig vann til riktig tid og sted. De har gode etablerte løsninger, samtidig som de er bevisste på å stadig forbedre seg for å ligge i forkant og jobber med nyutvikling. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene, sier Moe.

- Vi er klare for å levere solide løsninger til markedet, samtidig som vi skal utvikle flere totalkonsepter bransjen ikke har sett ennå. Å styrke laget med Helene nå er riktig og viktig. Akvafresh trenger høy kompetanse og stor bredde i fagfeltene, og Helene passer oss veldig godt i denne fasen. Det blir et komplett og supert team å lede fremover, sier daglig leder Anders Vinje.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse