Gå til innhold
Annonse
Pernilla Simolin
Pernilla Simolin

Veterinær Pernilla Simolin er ansatt i Fishguard, og får et særskilt ansvar for å videreutvikle og drifte selskapets histologitjenester til oppdrettsnæringen.

Pernilla Simolin kommer til Fishguard fra Kystlab og Havbrukstjenesten. Foto: Fishguard.
Pernilla Simolin kommer til Fishguard fra Kystlab og Havbrukstjenesten. Foto: Fishguard.

Simolin blir lokalisert til Fishguards laboratorium i Bergen, som i dag tilbyr en rekke tjenester til oppdrettsnæringen.

-Histologi er et av de viktigste verktøyene som er tilgjengelig for å stille riktig diagnose. Dette er et av områdene vi vil satse enda mer på i framtiden, og vi har sterkt fokus på å levere tjenesten med rask responstid. Pernilla er en meget erfaren og dyktig veterinær som vi er veldig glad for å ha fått med på laget. Vi er sikre på at hun er den rette til å videreutvikle og forbedre tjenesten ytterligere, sier daglig leder i Fishguard, Geir Olav Melingen.

Pernilla Simolin er utdannet veterinær fra Sveriges Landbruksuniversitet, og har jobbet som prosjektleder i Veso med fokus på kultiveringsanlegg og genbank for villaks. Hun har også en periode jobbet som forsker og doktorgradsstipendiat ved Veterinærinstituttet / Norges Veterinærhøyskole. Pernilla har i tillegg jobbet en periode i Mattilsynet, før hun de siste 5 årene har jobbet i fiskehelsetjenestene Kystlab og Havbrukstjenesten.

Hun er ansatt i Fishguard fra 13. august.

Annonse