Gunnar Hoff, Cflow og Steve Paulsen, PG Flow Solutions gratulerer hverandre med avtalen om sammenslåing. Foto: Cflow.

PG Flow Solutions og Cflow går sammen

Væskehåndterings- og pumpespesialisten PG Flow Solutions AS og et porteføljeselskap i Norvestor VI, L.P., har kjøpt Cflow, et selskap som spesialiserer seg på håndtering, lagring og transport av levende fisk. Målet er å bli en mer komplett løsningsleverandør til aktører innen fiskeri- og havbruksnæringen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Det skiver selskapene i en pressemelding.

Der skriver de også at de har hatt et nært samarbeid over flere år.

PG Flow Solutions har levert lastehåndteringssystemer til mer enn 1 500 servicefartøy på tvers av ulike segmenter innen offshore-, maritim- og fiskeri-/akvakulturnæringene.

Cflows primære forretningsområder er design, engineering, produksjon av løsninger og servicetjenester knyttet til fiskeri og akvakulturnæringen.

Cflow holder til i Langevåg utenfor Ålesund, og har 71 ansatte. I 2017 hadde Cflow driftsinntekter på i overkant av 300 millioner kroner.

Cflow Fish Handling AS og Cflows øvrige datterselskaper skal fortsatt operere utfra selskapets hovedkvarter i Langevåg, under Cflow merkevaren. Cflows nåværende ledelse fortsetter i selskapet og rapporterer til Steve Paulsen, konsernsjef i PG Flow Solutions. 

Etter oppkjøpet av Cflow vil Norvestor eie 58% av aksjene i PG Flow Solutions, mens øvrige aksjer er eiet av styret og ledelsen i selskapet. I 2018 vil konsernets totale omsetning ligge på rundt 800 millioner kroner. På oppkjøpstidspunktet vil konsernet ha omtrent 190 ansatte. Selskapene har blitt enige om å ikke offentliggjøre de finansielle detaljene rundt transaksjonen.