Rendyrket havbruk - også på teknologi

Vil du ha oversikten over hva som rører seg innen ulike tema som teknologi, rensefisk eller lakselus i oppdrettsnæringen, så har Kyst.no dette på plass.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Siden 2014 har redaksjonen valgt å etablert temasider innen det mest aktuelle for havbruksnæringen. Målet er å gi en unik oversikt og innsikt i hva som rører seg til både oppdrettsnæringen og intressenter. 

På disse sidene samles det siste nye innen tema, samt at en kan bla seg tilbake i tid for så se hvordan utviklingen på området har vært over tid, med artikler som går tilbake.

De mest aktuelle tema i disse dager er gjerne lakselus, og den rivende teknologiutviklingen. Og innsikt i nettopp «Teknologi» er godt etablert.

På Kyst.no sin teknologiside får du siste nytt innen havbruks-teknologi, enkelt samlet på ett sted.

Spisset innen oppdrett

At Intrafish og Fiskeribladet nå velger å gjøre det samme gjennom Tekfisk som skal fronte teknologi for både havbruk og fiskeri, viser at Kyst.no-ideen er god, og at det er behov for en slik sammenstilling av kunnskap.

Fordelen med Kyst.no sine “kunnskapssider” som vi gjerne omtaler dem som, er derimot at de består utelukkende av oppdrettstoff. Fokus på havbruke gjelder både innen teknologi, og det vi ellers gjør.

Sjekk også ut temasidene våre Fôr og Ernæring, Rensefisk, Fartøy, Miljø, Forskning, Lakselus, Fiskehelse og Økonomi & Marked.

At “kunnskap teller”, er vårt mantra for videre utvikling av havbruksnæringen.

God fornøyelse!