Administrerende direktør i Plany, Gunnar Larsen (til venstre) og daglig leder i Aukra Maritime AS, Per Arne Rindarøy ser stort potensiale i å samarbeide om Plany rulleport og andre produkter. Foto: Aukra Maritime

Samarbeid mellom Plany og Aukra Maritime

Plany og Aukra Maritime har innledet samarbeid om salg og produksjon av rulleporter til maritim og annen industri.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Ved å kombinere Planys spesialkompetanse om tekniske tekstiler og Aukra Maritimes kompetanse innen hydraulikk og stålkonstruksjoner gir samarbeidet det beste grunnlaget for å levere og videreutvikle den unike Plany rulleporten. Plany Rulleport er meget konkurransedyktig både ved installasjon i nybygg og der kundene ønsker å bytte ut gamle eller ødelagte porter på skip eller rigger i drift. Gjennom samarbeidet med Aukra Maritime kan vi tilby de beste løsningene og servicen på dette produktet, sier en fornøyd Gunnar Larsen på Plany.

Plany rulleport består, i tillegg til portbladet som er av et PVC belagt dukmateriale, av hydraulikk og stålkonstruksjoner. Administrerende direktør i Plany, Gunnar Larsen er meget fornøyd med at de har inngått samarbeid med Aukra Maritime om salg og produksjon av dette

Prototypen av Plany rulleport til uttesting. Første porten ble levert til et subsea skip eid av Vollstad Shipping. Foto: Plany.

produktet.

Daglig leder i Aukra Maritime, Per Arne Rindarøy, sier samarbeidet med Plany utfyller produktspekteret de har på portløsninger og gir dem nye forretningsmuligheter der de tidligere har manglet dette alternativet å tilby.

– Vi så at porten Plany hadde utviklet har mange fortrinn og anvendelsesområder og at den er et godt supplement til produktene vi allerede har. Aukra Maritime og Plany har kompetanse og produkter som utfyller hverandre og jeg har stor tro på at dette samarbeidet skal bli lønnsomt både for oss og for kundene som nå får enda flere gode produkter å velge mellom, avslutter daglig leder Per Arne Rindarøy i Aukra Maritime.