Gå til innhold
Annonse

Røkteren, Adrian Jørgensen sang seg til finalen under fredagens «The Voice» på TV 2.

Annonse

Øyvind Sjøthun Røen

Adrian Jørgensen jobber til daglig som røkterlærling hos Sinkaberg-Hansen. Foto: Skjermdump TV 2
Adrian Jørgensen jobber til daglig som røkterlærling hos Sinkaberg-Hansen. Foto: Skjermdump TV 2

Lakserøkteren, Adrian Jørgensen som til daglig er lærling hos Sinkaberg-Hansen hadde med seg en hel buss av sambygdinger, som hadde kjørt 14 timer for se han under fredagens semifinale i talentkonkurransen, «The Voice» på TV 2.

Jørgensen (21) hadde imidlertid god grunn til å være fornøyd med egen innsats etter at han sang seg til finalen. Da ble heller ikke de 1300 innbyggere fra hjembygda Bindal i Nordland som hadde møtt opp i salen skuffet.

- Det var litt ekstra nerver i kveld, jeg måtte jo prøve å imponere dem som hadde kjørt 14 timer i buss for å komme hit. De backet meg hundre prosent, sier Jørgensen til VG.

Adrian gikk til neste fredags finale sammen med Knut Marius Djupvik, Tor Kvammen og Pål Rake.

Denne gangen hadde Adrian Jørgensen valgt seg Justin Timbelakes «Mirrors», mens det i salen ble løftet en plakat med påskriften «Bindal Lieber», altså med klar adresse til en annen Justin, nemlig Bieber.

- Jeg bruker begge som referanser. Så lenge det låter bra og fett, spiller det ingen rolle hvilken Justin det er, sier Jørgensen, som kanskje fikk den aller beste tilbakemeldingen fra mentorene av Lene Nystrøm som slo fast at han definitivt har pop-genet i seg.