Hans Petter Selstad, administrerende direktør. Foto: Selstad.

Selstad oppretter servicestasjon i Kvinnherad

Utstyrsleverandøren Selstad vil etablere en ny servicestasjon i Kvinnherad kommune og denne vil være i drift i løpet av høsten 2017. Kontorene vil ligge like ved Eidsvik Skipsbyggeri, og leies ut av Eidsvik Eiendom i Uskedalen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Selstad AS har inngått langsiktig avtale med Eidsvik Eiendom AS om leie av deler av deres industrieiendom i Uskedalen i Kvinnherad. Planen er å opprette servicestasjon for oppdrettsutstyr på anlegget, melder selskapet i en pressemelding.

Stasjonen vil inneha vask og vedlikehold av notposer samt lager av fortøyningsutstyr og andre relevante varer for oppdretterne i området.

- Miljøriktig

Selstad vil overta området 1.august og regner med å være i drift i løpet av høsten 2017.

- Anlegget vil være miljøriktig med nullutslipp av forurenset prosessvann i henhold til strenge miljøkrav. Vi vil videre ha god krankapasitet og markedets største vasketrommel med 50m3 kapasitet. Anlegget har god kaikapasitet og god lagerplass for poser og annet utstyr. Vi ser fram til å kunne servisere nye og gamle kunder ved vår nye servicestasjon, opplyser daglig leder Hans Petter Selstad. 

Anlegget har god kaikapasitet og god lagerplass for poser og annet utstyr.

- Vi ser fram til å kunne servisere nye og gamle kunder ved vår nye servicestasjon, sier Selstad.

Selstad vil overta industriområdet i Uskedalen 1.august og regner med å være i drift i løpet av høsten 2017. Foto: Selstad.