Gå til innhold
Annonse

Siri Vike blir ny daglig leder i Phamaq Analytiq

Laboratorie- og analyseselskapet Phamaq Analytiq har ansatt Siri Vike som ny daglig leder.

Annonse

Phamaq-konsernet skriver i en pressemelding at ansettelsen er et ledd i å ta analysedelen frem til å bli "globalt ledende innenfor laboratoriebaserte analyser for fiskehelse og fiskevelferd."

- Siri VIke har solid erfaring og bredt nettverk i Norge, Chile og Canada. Hennes nære forståelse av fiskehelseutfordringene hos oppdrettere vil være verdifull når vi skal utvikle Phamaq Analytiqs tjenestetilbud, sier Hans Vassgård Eid, styreleder i Phamaq Analytiq i pressemeldingen.

Vike kommer fra en stilling som globalt ansvarlig fiskehelsekoordinator i Mainstream. Hun vil tiltre den nye stillingen i løpet av noen uker.

Gjennom de siste 18 årene har Siri Vike hatt en rekke ulike stillinger i Cermaq-konsernet; innen salg/markedsføring og produktutvikling i Ewos, samt som forsker i Ewos Innovation. Hun har også hatt ulike lederstillinger innen fiskehelse i Mainstream, herunder ett år som Fish Health Support Manager i Chile.

Siri har en mastergrad innen fiskehelse fra Universitetet i Tromsø og er i ferd med å avslutte sin doktorgrad (PhD) ved Universitetet i Bergen.

Annonse