Gå til innhold
Annonse
laks filet
laks filet

Det var laks fra Hofseth AS i Syvde som gikk til topps i Washington Post sin smakstest når de kåret den beste oppdretts- og villaksen.

Annonse

Forrige uke kunne den amerikanske avisen, Washington Post meddele at norsk oppdrettslaks er best på smak. Den gikk i hvert fall til topps i avisens smakstest.

Roger Hofseth Hofseth Biocare
Roger Hofseth Hofseth Biocare
Roger Hofseth Hofseth Biocare. Foto: Hofseth international

Avisen hadde satt sammen et panel med kokker for å teste ut om det er sant at villaks smaker bedre enn oppdrettslaks. Resultatet ble en knusende seier til oppdrettslaksen, som tok de fem første plassene.

Les også: Oppdrettslaks slo villaks i smakstest

Førsteplassen gikk til matvarekjeden Costco sin oppdrettslaks, som er frossen i pakker og tilsatt saltlake. Laksen er pakket og produsert i Syvde i Norge.

– Det er helt rått. Her har vi knust alle storguttene i klassen, sier Roger Hofseth, som er eier og toppsjef i Hofseth-gruppen.

– Dette gir en utrulig reklameeffekt for bedriften, og for vår kunde i USA. Vi satser nå på at alle de 20 millioner leserne til Washington Post kjøper en laksepakke hver neste veke. Da blir det travelt i Syvde, sier Hofseth.