Ingrid Henry er nyansatt i AKVA Group. Hun har en bakgrunn fra NTNU og SINTEF Ocean. Foto: AKVA Group.

AKVA groups RAS-team har fått mer nøkkelkompetanse

AKVA group har fått en ny medarbeider med bakgrunn fra NTNU og SINTEF Ocean inn i sitt RAS-team.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Selskapet  forteller i en pressemelding at de har ansatt Ingrid Henry. Ifølge selskapet styrker den nyansatte AKVA group både med sin biologiske kompetanse og kapasitet innenfor RAS-leveranser i Norge.

- Ingrid Henry er utdannet miljøbioteknologi med bakgrunn i molekylærbiolog, skriver de.

Hun har også en doktorgrad i bioteknologi fra NTNU. Gjennom sin karriere har hun jobbet ved ulike laboratorier, blant annet som postdoktor ved SINTEF Ocean, hvor hun var med og underviste i miljøbioteknologi ved NTNU.
– Vi er veldig glade for å ha fått Ingrid med på laget. Hun utfyller teamet og gjør at vi kan gi våre norske kunder enda bedre veiledning og oppfølging, sier Sten Roald Lorentzen, daglig leder for AKVA group Land Based Norway. 
Det er nå gått et drøyt halvår siden AKVA group etablerte et eget RAS-kontor i Trondheim. Selskapet følger for tiden opp flere pågående prosjekt og opplever stor etterspørsel etter nye anlegg. 
– Etableringen i Norge er tatt veldig godt imot av kundene våre. Lokal tilstedeværelse letter samarbeidet og gjør det enklere å yte optimal service. Vi har etablert oss med solid teknisk kompetanse, og med Ingrid på teamet kan vi også tilby kundene vår en lokal kontakt når det gjelder det biologiske aspektet, forteller Lorentzen.