Gå til innhold
Annonse

Thomas Hilt er ny daglig leder i Aquality - rykker opp i gradene

Thomas Hilt går fra å være salgsleder til daglig leder i Aquality. Foto: Linn Therese Skår Hosteland.
Thomas Hilt går fra å være salgsleder til daglig leder i Aquality. Foto: Linn Therese Skår Hosteland.

Tidligere salgsleder Thomas Hilt (32) er nå gått over til stillingen daglig leder i Aquality og rykker opp i gradene i selskapet. 

Annonse

Utstyrsleverandøren har de siste månedene hatt gründer Jonny Møgster i rollen som stedfortredende daglig leder, mens de har jobbet med å få på plass en fast daglig leder.

Møgster grunnla selskapet som Aqua Circle i 2015, og har blant annet drevet med salg og videreutvikling av selskapet. Det skal han nå fortsette med.

Thomas Hilt (32) har vært to år i selskapet før han nå tar fatt på den nye stillingen sin.

Han sier til Kyst.no at han er takknemlig for å få rollen som daglig leder, og ser frem til å ha litt mer ansvar i bedriften. 

- Jeg er veldig glad for at styret har valgt å satse på meg som daglig leder. Det er en utfordring jeg kommer til å like og som jeg synes er svært spennende. Fremover er planen at jeg og min kollega Jonny forsetter utviklingen av selskapet videre, sier bergenseren. 

Aquality AS:

  • Selskapet holder til i Hegglandsdalsvegen på
  • Os i Hordaland. 
  • Aquality driver med utvikling og salg av produkter til havbruksnæringen.

Videreutvikling

Målet til Aquality er å bli en totalleverandør av utstyr til merdkanten og settefiskanlegg, og Hilt opplyser at de jobber stadig med nye ting. 

- Vi får stadig mer og mer varer inn på lager, og kundene er fornøyd med de nye produktene som vi kommer med. Fremover er fokuset videreutvikling av eksisterende og nye produkter, forklarer han. 

32-åringen sier de har planer om å ansette flere etterhvert, men er per dags dato bare to fast ansatte og to ekstra personer som leies inn ved behov. 

Selskapet skal om kort tid også oppdatere nettsiden sin. 

Hilt sier at utenom jobb liker han å være med familien sin, og tiden til overs brukes på bil og motor.  

Les også om selskapets 2017-resultater her.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse