Gå til innhold
Annonse

To topper i havbruksgigant sier opp på samme dag

Styreleder Roger Granheim, samt administrerende direktør Harry Bøe er ferdige i sine stillinger hos NTS. Foto: Steinar Johansen
Styreleder Roger Granheim, samt administrerende direktør Harry Bøe er ferdige i sine stillinger hos NTS. Foto: Steinar Johansen

Onsdag kveld ble det klart at både styreleder og administrerende direktør i NTS går av. Den nye styrelederen vet ikke hvorfor sistnevnte har sagt opp sin stilling.

Annonse

Havbruksgiganten NTS skriver i en børsmelding onsdag kveld at styreleder Roger Granheim, samt administrerende direktør Harry Bøe er ferdige i sine stillinger.

«Styreleder, Roger Granheim, har meddelt at han dessverre må fratre vervet av kapasitetsmessig årsaker i forhold til sin ordinære arbeidssituasjon», heter det i meldingen fra selskapet.

Samtidig er det klart at Bøe har sagt opp sin stilling med en oppsigelsestid på seks måneder. Dermed er han ferdig som toppsjef på slutten av året.

Styrets nestleder Nils Martin Williksen tar over som styreleder med umiddelbar virkning, opplyses det.

«Ren tilfeldighet»

DN har vært i kontakt med Bøe og stilt spørsmål om hva som er grunnen til at han går av som administrerende direktør. Han henviser til styreleder Williksen.

- At de to meldingene kom samtidig er en ren tilfeldighet. Noen andre begrunnelser har ikke jeg fått, sier Williksen til avisen.

- Hva er grunnen til at administrerende direktør Harry Bøe har sagt opp?

- Jeg har ikke fått noen grunn, sier Williksen til DN.

Han opplyser videre at det ikke er diskutert hvem som skal ta over som administrerende direktør.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse