Veronica Stensrud er prosjektleder og kontorleder for det nyopprettede kontoret til Moloen Media AS i Senja. Foto: Moloen Media AS.

Utvider til sjømatregion Senja

Moloen AS med datterselskap Moloen Media AS åpner kontor i en av Norges viktigste sjømatregioner, Senja. 

Publisert Sist oppdatert

- Sjømatnæringen i nord vokser raskt. Vi opplever stor vekst i etterspørsel fra bedrifter i regionen. Med nytt kontor i Senja kommune, sikrer vi tilgang til god kompetanse lokalt. Det er en perfekt lokasjon, nært der fisken er, og der veksten vil komme, sier Jon Eirik Jakobsen, styreleder i Moloen og Moloen Media i en pressemelding. 

Styrker teamet

Både Moloen og Moloen Media ser en utvikling der bedriftene etterspør stadig flere tjenester og spesialisert kompetanse.

- Vi er stolte over å ha rekruttert Veronica Stensrud som prosjektleder og kontorleder for Senja, sier Jakobsen.

Kontorleder Veronica Stensrud har erfaring fra nasjonal og internasjonal TV-produksjon, og har de siste årene arbeidet med arrangementer og konferanser i regionen.

Om Moloen AS:

Selskapet startet opp i 2017 og er et kommunikasjonsselskap for sjømatbransjen i nord. Kunder er selskaper som Norges Sjømatråd, Cargill (EWOS), Gratanglaks, Lerøy Aurora,
Kleiva Fiskefarm, Brødrene Karlsen, Sjømat Norge, SalMar, Cermaq m.fl., som har kjøpt tjenester til visningssenter, større arrangementer, messestand-produksjon og film.

Om Moloen Media AS: 

I mai 2020 etablerer Moloen as datterselskapet Moloen Media AS, som leverer tradisjonell film, 360 graders- video og VR. Ukentlig leverer selskapet nye produksjoner med sjømat i fokus.