Selskapet feiret sine 30 år i bransjen med hele tre fester. Foto: Vaki

Vaki feirer 30 år

Vaki feirer 30 år med brask og bram, og holder hele tre forskjellige fester. Feiringene i Skottland og Island er allerede gjennomført, nå gjenstår bare finalefesten i Chile.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Festen i Skottland ble holdt ved Aquaculture UK utstillingen forrige måned, hvor gjestene fikk anledning til å danne nye relasjoner med Vaki teamet og andre gjester i Francos Bar i Aviemore. På Island kom denne måneden, mange kunder, ansatte, partnere, agenter og andre velgjørere sammen for å feire Vaki på en konferanse som ble holdt i Harpa, Reykjavik hvor nesten 100 mennesker lyttet til høyttalerne fra 5 forskjellige land, kommer det frem i en pressemelding.

Temaet var status og fremtiden for akvakultur i verden, og hendelsen ble etterfulgt av et jubileumfeiring på hval-museet i Reykjavík.

Nærmere 200 personer deltok.

Kokker forberedt deilige internasjonale retter fra de viktigste markedene til Vaki.

Hermann Kristjánsson, grunnlegger og administrerende direktør i Vaki, ga en kort historie av selskapet, som ble etterfulgt av levende musikk og underholdning. Han pekte også på at Vaki har lovet å fortsette å utvide sitt produktspekter og tilby flere funksjoner og fordeler for fremtiden. Selskapet ser fram til de neste 30 årene og de utfordringene som ligger foran dem.

Selskapets neste feiring vil være på Aqua Sur utstillingen, som finner sted i Chile den 19 til 22 oktober.

Hvordan Vaki har utviklet seg over de siste tre tiårene.