Kenneth Standal og Line Træen har allerede startet i ny jobb hos View Software. Foto: View Software

View Software henter to nye nøkkelmedarbeidere

View Software styrker satsingen på digitale og bærekraftige løsninger for havbruket, og ønsker Kenneth Standal og Line Træen velkommen med på laget. Duoen skal styrke InControl Havbruk-teamet i Florø og er allerede i full gang.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Det er veldig morsomt å oppleve at vi er en attraktiv arbeidsgiver. Nå får vi to erfarne og drivende dyktige medarbeidere inn i teamet vårt i Florø. Vi rigger oss for videre vekst. Havbrukssektoren er i sterk utvikling, både teknologisk og ikke minst når det gjelder fokus på bærekraft. InControl Havbruk er et viktig satsingsområdet for oss, sier Sten-Roger Karlsen, CEO i View Software i en pressemelding. 

Kenneth Standal har allerede startet i jobben som Account Manager i InControl Havbruk. Han er født og oppvokst i Brooklyn, New York, og har erfaring fra FMC Technologies, Ewos og Norwell.

- Dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til. View fremstår som svært innovative og ambisiøse og jeg er utrolig motivert til å bli med på veksten. Med erfaring fra både laks og teknologi, tror jeg at jeg har mye å bidra med, forteller Kenneth.

 Line Træen startet i jobben 1. oktober som prosjektleder i InControl Havbruk. Hun har jobbet mye med kvalitetsledelse, kvalitetssystemer og kollegaene hennes sier ofte at hun digger avvikshåndtering og avvikssystemer.

- Det stemmer nok veldig bra. Jeg er detaljorientert og har vært kvalitetssjef i et lakseslakteri. Jeg vet hvordan bransjen tenker og hvilke krav som stilles der. Dette er kompetanse som kommer veldig godt med hos våre havbruksskunder, forteller Træen.

Hun kommer fra jobben i Nor Tekstil som Fagsjef HMSK, der ISO-sertifisering, kvalitetsstyring, avviks- og risikohåndtering har vært mye av oppgavene.

- Dette er også kompetanse som våre kunder nå vil få stor glede av. De siste månedene har hun jobbet mye med smittevern, beredskapsarbeid i forbindelse med Covid 19, sier Karlsen.