Ragna Heggebø og Martin Mjøs Haugland. Foto: Privat.

Nye ledere for FoU og kvalitet i Grieg Seafood

Ragna Heggebø og Martin Mjøs Haugland begynner i Grieg Seafood 4 januar 2021.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Ragna Heggebø er ansatt som Global Research & Development Manager i Grieg Seafood ASA. Hun kommer fra stillingen som Group R&D Manager Feed and Fish Performance i Mowi.

Ragna er utdannet veterinær med doktorgrad i patologi fra Norges veterinærhøgskole. I mange år var hun leder for Veterinærinstituttet i Bergen, før hun begynte sin karriere i akvakulturindustrien i EWOS og senere Cargill Innovation. 

Martin Mjøs-Haugland er ansatt som Quality Assurance Manager i Grieg Seafood ASA. Han kommer fra stillingen som leder for helse, miljø, sikkerhet og kvalitet (HMSK) i NORCE Research.

Martin har masterstudie i vannressurser og kystsoneforvaltning fra Universitetet i Bergen, og har bred erfaring fra industri og offshore. Han har tidligere arbeidet for selskaper som DNV GL, Hordafor og Swire Seabed. 

- Havbruksnæringen skal både redusere miljøavtrykket og forbedre fiskevelferden, og i Grieg Seafood jobber vi hele tiden med å bli bedre. De neste årene skal vi løfte oss på forskning og utvikling og kvalitet, og vi er svært glade for å få med oss flinke folk som Ragna og Martin på laget til å lede disse områdene, sier Knut Utheim, teknisk direktør i Grieg Seafood ASA.