Fortsetter satsningen i Midt-Norge og Nord-Norge

Einar Berg (t.h.) ønsker Bård Even Fossum velkommen som ny distriktssjef for Midt-Norge og Nord-Norge i ACT Logimark. Berg går av med pensjon etter 27 år som distriktssjef ved ACT Logimarks kontor i Trondheim.

Har ansatt ny medarbeider i Trondheim

Bård Even Fossum startet 1. mars som ny distrikssjef ved ACT Logimark kontor i Trondheim, ettersom Einar Berge pensjonerer seg.

Publisert Sist oppdatert

ACT Logimark har siden 1990 levert, installert og servet maskiner, utstyr og løsninger for merking sporing og kontroll av produkter, emballasje og paller, og det er i år 27 år siden de etablerte avdelingskontor i Trondheim.

Einar Berg har siden etableringen av deres avdelingskontor i Trondheim i 1997 tatt hånd om deres kunder i Midt-Norge, og går nå over i pensjonistenes rekker og erstattes av Bård Even Fossum.

- Vi ønsker å takke Einar for hans lojalitet og for hans innstas og for utmerket håndtering av våre kunder i distriktet gjennom mange år, og vi ønsker ham lykke til som pensjonist, melder selskapet i en pressemelding. 

- Samtidig er det en glede å ønske Bård Even Fossum velkommen som vår nye distriktsansvarlig med base på vårt kontor i Ingvald Ystgaardsvei i Trondheim. Han startet 1. mars, opplyses det. 

Fossum har god erfaring når det gjelder salg av utstyr og tekniske løsninger etter 12 år som distriktsselger i Anticimex. 

- Som distrikstansvarlig i ACT Logimark vil Bård Even ha ansvaret for vedlikehold av våre eksisterende kunder samt opparbeidelse av nye i Midt-Norge og I Nord-Norge. Han støttes av en solid organisasjon fra vårt hovedkontor på Jessheim, melder selskapet.