Solveig Skjei Knudtsen starter 1. oktober som seniorrådgiver i Åkerblås rådgivningsavdeling hvor hun skal jobbe med prosjektledelse av tverrfaglige prosjekter og rådgivning.

Åkerblå styrker laget innen tverrfaglig rådgiving

Solveig Skjei Knudtsen starter 1. oktober som seniorrådgiver i Åkerblås rådgivningsavdeling hvor hun skal jobbe med prosjektledelse av tverrfaglige prosjekter og rådgivning

Publisert Sist oppdatert

Hun kommer fra stillingen som leder for fiskehelse og FoU hos Aqua Kompetanse og har lang fartstid innen forvaltning.

- Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye kolleger i Åkerblå. Med godt samarbeid på tvers i en så stor og offensiv bedrift som Åkerblå, ligger alle muligheter åpne for å bidra til videre vekst og utvikling i havbruksnæringen, sier hun i en pressemelding. 

- Vi er veldig fornøyde med å få Solveig på laget, og tror hun vil være en sentral person i utviklingen av Åkerblå, sier Steinbru Heggstad CIO i Åkerblå Group AS som også leder den nye avdelingen.

- Ny produksjonsteknologi og metoder gjør hverdagen for oppdretteren mer og mer kompleks, og vi ser at oppdragene blir større i både kompleksitet og arbeidsmengde. Dette gjelder for eksempel koordinering av områdesamarbeid innen fiskehelse, totalleveranser ved etablering av nye lakselokaliteter, etablering og oppdrett av nye arter, landbasert lakseoppdrett og ny produksjonsteknologi. Vi ser også at vår kompetanse innen miljøundersøkelser er relevant inn mot andre bransjer som fornybar energi og maritim næring, legger han til. 

- På disse oppdragene kan vi trekke på kompetanse og erfaring fra hele organisasjonen. For å koordinere kundekontakten og være profesjonelle på prosjektledelse på disse oppdragene har Åkerblå nå etablert en egen rådgivningsavdeling, sier CIO i Åkerblå Group As, Trude Steinbru Heggstad.