Stig Førre blir ny COO for AKVA groups internasjonale sjøbaserte divisjon.

Ny COO for AKVA groups internasjonale sjøbaserte divisjon

Stig Førre blir ny COO for AKVA groups internasjonale sjøbaserte divisjon. Han starter 1. juli.

- Jeg ser frem til å bli en del av AKVA group og det globale teamet. Jeg synes denne rollen er svært interessant med en unik mulighet til å videreutvikle både selskapet og den bærekraftige teknologien som driver bransjen fremover. AKVA group har spennende planer for fremtiden, sier Stig Førre i en pressemelding.

Førre har tidligere hatt stillingene som CCO og VP for forretningsutvikling hos Scale AQ, og har hatt flere ledende stillinger i oppdrettsnæringen de siste 25 årene. Han er utdannet ved Haugesund Maritime Høyskole og er i ferd med å fullføre en Executive MBA ved NHH i juni. Han startet karrieren sin i BioMar i 1995 før han gikk over til teknologiindustrien i 2005. Førre blir en del av AKVA groups konserledelse.

- Dette er en spennende nyansettelse for AKVA group. Førre har en unik erfaring innen oppdrettsnæringen, og kjenner både bransjen og AKVA group. Jeg er sikker på at han vil tilføre oss mye verdifull kunnskap og drivkraft fremover. Jeg ser frem til å ha ham med på laget, sier CEO Knut Nesse i AKVA group.

I løpet av sin første måned i AKVA group vil Førre reise til Skottland, Tyrkia, Canada og Chile.

- Jeg gleder meg til å møte mine nye kollegaer og kunder, og sammen bidra til videre vekst, avslutter Førre.