Algeturen i regi av Sjømatbedriftene skal forhåpentligvis gi nyttig info til norske oppdrettere om hvordan de håndterer algeoppblomstring i Canada. Foto: Iayisha Khan / FFE.
Slik håndteres algeoppblomstring i Canada
I disse dager er en norsk delegasjon på tur til Canada for å lære hvordan kanadiere på en jevnlig basis håndterer skadelig algeoppblomstring.
Grieg Seafood var vertskap for 29 personer fra norsk oppdrettsnæring under en studietur til en av deres anlegg, sør-vest for Campbell River i Canada.
Hovedformålet med turen er å studere hvordan kanadiere har håndtert skadelige algeoppblomstringer og dele den informasjonen tilbake i Norge.
Lars Klungreseth i Sjømatbedriftene er arkitekten bak turen til Canada.
Kyst.no Pluss Personlig
Du får: Kyst.no Pluss-saker
199,-
per måned
KJØP
Kyst.no Pluss Årlig
Du får: Kyst.no Pluss-saker
2189,-
per år
KJØP
Kyst.no Pluss bedrift
Administrer flere abonnement på ett sted og betal med faktura.
2189,-
per år
KJØP