Algeturen i regi av Sjømatbedriftene skal forhåpentligvis gi nyttig info til norske oppdrettere om hvordan de håndterer algeoppblomstring i Canada. Foto: Iayisha Khan / FFE.
Algeturen i regi av Sjømatbedriftene skal forhåpentligvis gi nyttig info til norske oppdrettere om hvordan de håndterer algeoppblomstring i Canada. Foto: Iayisha Khan / FFE.

Slik håndteres algeoppblomstring i Canada

I disse dager er en norsk delegasjon på tur til Canada for å lære hvordan kanadiere på en jevnlig basis håndterer skadelig algeoppblomstring.

Publisert

Grieg Seafood var vertskap for 29 personer fra norsk oppdrettsnæring under en studietur til en av deres anlegg, sør-vest for Campbell River i Canada.

Hovedformålet med turen er å studere hvordan kanadiere har håndtert skadelige algeoppblomstringer og dele den informasjonen tilbake i Norge.

Lars Klungreseth i Sjømatbedriftene er arkitekten bak turen til Canada.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.

Kyst.no Pluss Personlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

199,-

per måned

KJØP

Kyst.no Pluss Årlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

2189,-

per år

KJØP

Kyst.no Pluss bedrift

Administrer flere abonnement på ett sted og betal med faktura.

2189,-

per år

KJØP