Algeturen i regi av Sjømatbedriftene skal forhåpentligvis gi nyttig info til norske oppdrettere om hvordan de håndterer algeoppblomstring i Canada. Foto: Iayisha Khan / FFE.
Slik håndteres algeoppblomstring i Canada
I disse dager er en norsk delegasjon på tur til Canada for å lære hvordan kanadiere på en jevnlig basis håndterer skadelig algeoppblomstring.
Denne artikkelen er tre år eller eldre.
Grieg Seafood var vertskap for 29 personer fra norsk oppdrettsnæring under en studietur til en av deres anlegg, sør-vest for Campbell River i Canada.
Hovedformålet med turen er å studere hvordan kanadiere har håndtert skadelige algeoppblomstringer og dele den informasjonen tilbake i Norge.
Lars Klungreseth i Sjømatbedriftene er arkitekten bak turen til Canada.
NF Komplett
- Kyst.no Pluss saker
- Digitalt arkiv
- Digitalt Magasin
- 11 Utgivelser av Norsk Fiskeoppdrett
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 5582,-
KJØP
NF Komplett Personlig
- Kyst.no Pluss saker
- Digitalt arkiv
- Digitalt Magasin
- 11 Utgivelser av Norsk Fiskeoppdrett
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 5582,-
KJØP
NF Komplett Digital
- Kyst.no Pluss saker
- Digitalt arkiv
- Digitalt Magasin
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 4990,-
KJØP
NF Komplett Digital Personlig
- Kyst.no Pluss saker
- Digitalt arkiv
- Digitalt Magasin
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 4990,-
KJØP
NF Pluss
- Kyst.no Pluss saker
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 2388,-
KJØP
NF Pluss
- Kyst.no Pluss saker
- Varighet: 1 mnd
- Pris: 199,-
KJØP