Allan Ødegård (63) er ny vp for salg i Blue Ocean Technology, og startet i sin nye jobb 3.januar 2022. Foto: Privat.
Allan Ødegård (63) er ny vp for salg i Blue Ocean Technology, og startet i sin nye jobb 3.januar 2022. Foto: Privat.

- Digitaliseringen kommer mer og mer innen havbruk, og blir viktig for videre vekst

Allan Ødegård (63) er opptatt av bærekraft og energieffektivisering, og i sin nye jobb som salgssjef i Blue Ocean Technology ønsker han å fremme dette. 

Publisert Sist oppdatert

Allan Ødegård startet det nye året ved å begynne i ny jobb som salgssjef i Blue Ocean Technology 3.januar 2022, og kommer fra jobben som segment leder havbruk hos Schneider Electric. Ødegård vil ha ansvar for å bygge opp selskapets salgsorganisasjon i Norge og internasjonalt.

- Blue Ocean Technology har vært blant mine gode kunder i flere år og jeg har alltid synes at det de jobbet med var spennende. Jeg kommer jo fra et selskap som ble kåret til nummer en innen bærekraft i 2021 og jeg forstod tidlig at våre verdier var sammenfallende, forteller han til Kyst.no.

- Ikke minst forstår Blue Ocean Technology verdien av digitaliseringen som kommer mer og mer innen denne bransjen og som blir viktig for videre vekst. Så da jeg ble spurt om jeg ville bli med på reisen så bestemte jeg meg raskt for at dette ville jeg være med på, opplyser Ødegård videre.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

Kjøp abonnement i vår nettbutikk her

Nettbutikk