Grieg Seafood har investert 11 millioner i et splitter nytt moderne driftsbygg. Foto: Willy Johansen.

Går fra brakker til topp moderne lokalitetsbygg

Grieg Seafood Finnmark (GSF) har bygget et nytt moderne driftsbygg med en prislapp på 11 millioner i Alta. – Bygget er fremtidsrettet og nytenkende, samt mer praktisk, sier Willy Johansen, teknisk sjef i GSF til kyst.no. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Det nye drifts- og lokalitetsbygget til Grieg Seafood Finnmark, ligger ved Nyvoll helt ute i Altafjorden. Driftsbygget skal brukes til forlegning av personell, lager og andre drifts relaterte aktiviteter.

Grieg Seafood Finnmark har investert i et topp moderne lokalitetsbygg for de ansatte. - Det satses stort på Nyvoll, sier teknisk sjef Willy Johansen. Foto: GSF.

Arbeidet har kostet 11 millioner kroner å ferdigstille og bygningen er 500 kvadrat, med topp moderne fasiliteter.

- Bygget har rom med dusj, toaletter, tv, internett og kun enkeltrom, forklarer teknisk sjef Willy Johansen til kyst.no.

Klipper snoren

Under dagens åpning av det nye driftsbygget hadde selskapet en markering for ansatte og leverandører, der også lokal befolkningen er invitert.

- Vi har invitert leverandører, Alta Kommune, bygdefolk, ansatte og andre lakseprodusenter i område, sier Johansen i forkant av seremonien.

Bygget inneholder soverom til ansatte, vel utstyrt trimrom, badstue, avslappningsrom, kontorer, møterom, stort kjøkken, spiserom og et felles oppholdsrom.

- Tidligere hadde vi bare ansamling av brakker som var satt sammen etter behov de siste 15 årene, nå har vi fått et topp moderne og praktisk bygg. Det satses stort på Nyvoll, sier Johansen stolt.

De ansatte på Nyvoll har fått et flunkende nytt moderne driftsbygg å boltre seg på. Foto: Willy Johansen.