- Vi har åpnet kontor i Bergen, sa partner og viseadministrerende Svein Roger Selle fra Geelmuyden Kiese Gruppen under frokostmøtet PR-selskapet arrangert tirsdag 21 mars. Foto: Therese Soltveit.

Geelmuyden Kiese har åpnet kontor i laksehovedstaden

PR-firmaet har i stillhet åpnet kontoret GK Vest i laksehovedstaden Bergen, og vil nå hjelpe vestlendingene med omdømmet og kommunikasjon.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Partner og viseadministrerende Svein Roger Selle fra Geelmuyden Kiese Gruppen la frem nyheten til en fullpakket konferansesal. Tema under frokostmøtet var  «Hvordan kan laksenæringen få et bedre forhold til resten av samfunnet?». Tilstede var representanter fra mange ulike hold i havbruksnæringen.

- Jeg har alltid hatt en stor drøm om å ta Geelmuyden Kiese til Vestlandet. Vi har i stillhet åpnet kontor her i Bergen i høst, og dere er de første som får vite om det. Vi har kontorer like ved Bergens næringssråd, sa Selle fornøyd.

Han sa de ser et tydelig behov for kommunikasjons-byråd i Bergen og er klar for å bygge broer.

- Da vil jeg bare si at jeg håper dere tar godt imot oss, og da kan jeg erklære GK Vest sine kontorer som offisielt åpnet.

Tidligere på morgenen hadde Hans Geelmuyden seniorpartner i PR-firmaet Geelmuyden Kiese et innlegg, der han pekte på at laksenæringen har store utfordringer når det kommer til kommunikasjon og omdømmet. Les mer her. 

PR-firmaet har i stillhet åpnet kontoret GK Vest i laksehovedstaden Bergen, og vil nå hjelpe vestlendingene med omdømmet og kommunikasjon.

- Vil være synlige

Rådgiver Anders Nyland skal jobbe på kontoret i Bergen sammen med Selle, og har lang erfaring fra mediebransjen, der han blant annet har vært sjefredaktør i Bergensavisen.

Han påpekte til kyst.no at de skal bruke deres kompetanse til det beste for de oppdragsgiverne Geelmuyden Kiese allerede har på Vestlandet.

Tidligere BA-redaktør Anders Nyland, var konferansier for frokostmøtet til GK. Hvor nyheten om at de åpner kontor i Bergen ble offisielt lagt frem. Nyland skal da lede kontoret i laksehovedstaden. Foto: Therese Soltveit.

- I tillegg skal jeg bidra til å skaffe Geelmuyden flere oppdragsgivere, der vi bygger opp kundeporteføljen. Vi er en samfunnsaktør, og er opptatte av å være synlige og tydelige. Derfor vil vi også delta i debatter, leserinnlegg, avisinnlegg, og valganalyser når den tid kommer. Vi skal helt klart være synlige, sa Nyland. 

Han pekte på at det er flere grunner til at GK velger å opprette kontor i Bergen.

- Det er et stort nasjonalt og internasjonalt næringsliv på Vestlandet. Det er mange internasjonale konsulentselskaper i Bergen innenfor regnskap, revisjon og juss, men ikke innenfor kommunikasjon og PR. Vi er ganske sikre på at lederne i vestlandske havbruksselskap og andre næringer, trenger gode rådgivere for å få god kommunikasjon. Derfor etablerer vi oss på Vestlandet, sa han til kyst.no.

Les også: – Oppdretterne må lære bedre å kommunisere ut til folk, ellers blir de pisset på

Vil trenge gjennom lydmuren

Nyland poengterte at det er veldig forskjellig fra næring til næring hva det trengs hjelp til.

- Men innenfor havbruk er det klart omdømmet. Selskapene trenger hjelp til å bygge opp omdømmet, men også dele kunnskap. Man ser jo bare her i dag at det er en stor interesse for kommunikasjon og omdømmet, og vi må hjelpe de å trenge gjennom lydmuren.

- Vi skal snu opinionen og få frem reelle fakta, konstaterer Nyland.