Juryen bestående av redaktør i Norsk Fiskeoppdrett Pål Mugaas Jensen og PhD-stipendiat i SALMANSVAR-prosjektet ved Mohnsenteret, Therese Skarlo, sammen med vinner Erlend Nordvoll. Foto: Ole Andreas Drønen

Vant pris for beste poster under Aqkva-konferansen

Erlend Nordvoll stakk av med prisen for beste poster på Students Corner under Aqkva-konferansen 2022.

Publisert Sist oppdatert

Nordvoll har sett på hvilken effekt det har på fisken å produsere postsmolt i sulfatredusert vann i RAS, som et svar på problemet med H2S.

Juryen som hadde i oppdrag å dele ut prisen for beste poster består av redaktør i Norsk Fiskeoppdrett og Kyst.no Pål Mugaas Jensen og PhD-stipendiat i SALMANSVAR-prosjektet ved Mohnsenteret, Therese Skarlo.

- Vårt mandat har vært å vurdere posterstandene etter om oppgaven eller hensikten med den kommende oppgaven er forklart på en god måte, om posteren er oversiktlig og om man enkelt kan trekke ut essensen og budskapet, og til slutt legge et helhetsinntrykk til grunn også basert på muntlige presentasjoner, fortalte Skarlo under utdelingen.

Juryen understreket at det ikke var en enkel jobb å trekke ut en vinner, da det var flere spennende postere.

Fikk frem essensen

Til slutt ble det klart at det var Erlend Nordvoll som stakk av med prisen for beste poster på Students Corner under Aqkva-konferanse 2022.

Mugaas Jensen og Skarlo trakk frem at Nordvoll sin poster var rask å forstå og at det var godt forklart hva det handler om og hva som er gjort.

- Posteren har også klar inndeling, det er passende nivå av presisjon og visuelt lett å navigere i posteren. Han har også klart å beherske seg hva gjelder tekst, og fått frem essensen, sa de. 

Erlend Nordvoll fikk derfor overlevert diplomen som han kan veksle inn i 10 000 kroner.