Vidar Onarheim, daglig leder i Aqkva, en av aktørene bak HavExpo. Foto: Margarita Savinova

HavExpo blir digital: - Vi skal skyte på interessefeltet til folk med hagle

På bakgrunn av koronasituasjonen har styret i HavExpo valgt å gjøre den første messen digital og lett tilgjengelig.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

HavExpo skulle opprinnelig vært arrangert i fjor, men den ble utsatt til mars 2021. På bakgrunn av koronasituasjonen nå har styret bak messen bestemt at denne utgaven skal gå digitalt, uten at det nødvendigvis skal være en festbrems.

Vidar Onarheim, daglig leder i AqKva, forteller til Kyst.no at man i den digitale messen kan navigere enkelt mellom ulike møterom, foredrag, utstillere og stander, for å nevne noe.

I løpet av messen vil det være blant annet 55 foredrag fordelt på de to dagene HavExpo varer, her vil det også være flere parallelle sesjoner.

- Vi skal skyte på interessefeltet til folk med hagle. Med 55 foredrag skal det alltid være noe interresant å velge i for alle som deltar på messen, konstaterer Onarheim.

Under HavExpo vil det også være diskusjonsforum som blir tematisk oppsatt med ulike klokkeslett, der det vil være ulik tematikk og program. Her kan deltakere sette seg i et digitalt sete og delta i diskusjonene.

Onarheim sier avslutningsvis at han håper dette vil slå an blant de digitale gjestene, og at HavExpo vil bli arrangert som normalt i mai 2022.