aqKva tar mål av seg til å være en konferanse som skal være interessant for oppdretterne. Her fra årets konferanse i januar som ble arrangert i Bergen, etter 14 år på Stord. Foto: aqKva.

Ber om innspill til aqKva -program

Havbrukskonferansen aqKva arrangeres i Bergen like over nyttår. Nå ber programkomiteen om innspill til aktuelle tema og foredragsholdere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Konferansen ble i januar i år holdt i Bergen for første gang etter å ha vært nødt for å flytte fra Stord grunnet kapasitetsproblemer. Konferansen var rett og slett blitt for populær for konferansefasilitetene i Leirvik.

Nå planlegges den neste. Den vil gå av stabelen torsdag 17. januar 2019, og for å sikre at programmet treffer godt og vil interessere - ikke minst oppdrettterne - ber nå programkomiteen om innspill.

Full aktivitet

Tor Solberg, leder av programkomiteen i aqKva. Arkivfoto.

- Det er enda en stund til neste års konferanse, men programkomiteen er i full aktivitet og ønsker denne gangen å også invitere gamle og nye konferansedeltagere til å komme med forslag til tema og foredragsholdere, sier Tor Solberg som er leder av programkomiteen.

- Har du andre forlag og innspill så bare kom med dem, sier han videre.

Ønsker du å spille inn en idé eller flere kan du gjøre det per e-post til Tor Solberg: tor@aqkva.no

  • Norsk Fiskeoppdrett og Kyst.no er mediepartner til konferansen.