Hans Jørgen Sandnes er ny administrerende direktør i Aqua Kompetanse.

Ny sjef i Aqua Kompetanse

Den 1. oktober tiltrer Hans Jørgen Sandnes som ny administrerende direktør for Aqua Kompetanse AS. Sandnes kommer fra Namdal Ressurs AS, hvor han det siste året har hatt rollen som CFO.

Publisert

Sandnes har en økonomisk bakgrunn med utdanning fra Høyskolen i Nord-Trøndelag og Norges Handelshøyskole i Bergen. Han har også erfaring som banksjef for Sparebank 1 i ni år, og som økonomisjef og daglig leder i Salsnes Filter AS.

- Jeg har kjent til selskapet siden 2012, da jeg jobbet i bank, og har fulgt den spennende utviklingen. Jeg gleder meg til å lede videre vekst og bli kjent med ansatte, kunder og bransjen, sier Sandnes.

Alexander Lindseth, som har ledet Aqua Kompetanse de siste tolv årene, har utviklet selskapet fra en lokal bedrift med syv ansatte til et nasjonalt selskap med 90 ansatte. 

- Det har vært en fantastisk reise, og jeg er stolt av det vi har oppnådd. Nå er det tid for nye krefter til å ta over, sier Lindseth.

Aqua Kompetanse AS ble etablert i 2000 og har i dag 90 ansatte fordelt på avdelinger i Stavanger, Bergen, Flatanger, Namsos, Rørvik, Sandnessjøen og Tromsø. Selskapet tilbyr bærekraftige løsninger til oppdrettsnæringen samt private og offentlige oppdragsgivere.