STYRKER LAGET: På bildet, fra venstre Egil Bergersen (daglig leder), Roger Thorsen (markedssjef), Amund Litlabø (innleid konsulent Fiskehelse) og Atle Presthaug (forretningsutvikler). Foto: Aquafarm Equipment.

Ny daglig leder og markedssjef i Aquafarm Equipment

Aquafarm har ansatt Egil Bergersen som ny daglig leder og Roger Thorsen som markedssjef. Atle Presthaug, som tidligere var daglig leder, fortsetter nå som forretningsutvikler i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Det melder selskapet i en pressemelding. 

- Aquafarm styrker laget fordi flere års utprøving har vist at Aquafarms semilukkede merdkonsept kan bidra positivt til en mer kostnadseffektiv og bærekraftig produksjon av laks, sier Egil Bergersen.

Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har det meste av sitt yrkesaktive liv arbeidet med teknologiutvikling og prosjektledelse innen olje og gass.

- Nå har vi et gjennomprøvd og modent produkt som vi er klare til å gå ut i markedet med, legger han til. 

Roger Thorsen som er ansatt som ny markedssjef, og har alt arbeidet en stund som markedssjef i Aquafarm Equipment.

- Vi merker nå en økt interesse for deres semilukkede merdkonsept fra markedet, og er i en god dialog med flere oppdrettsselskaper og vi går nå over i en spennede kommersiell fase, sier han.

Thorsen har maritim utdanning og har lang erfaring fra salg og forretningsutvikling innen finans og olje- og gass, opplyser selskapet.