Hans Halle Knutzen er ansatt som ny salgs- og markedsdirektør i AquaGen. Foto: AquaGen

Ny salgs- og markedsdirektør i AquaGen

AquaGen melder i en pressemelding at de har ansatt en ny salgs- og markedsdirekrør.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Hans Halle-Knutzen er fra 1. juni 2019 ansatt som direktør for salg og marked i AquaGen. Han vil få ansvaret for å videreutvikle selskapets sterke globale markedsposisjon melder selskapet.

- Halle-Knutzen har fagbrev i akvakultur, en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Sør-Trøndelag (HiST), samt en master i økonomi fra Queensland University of Technology / Stockholms Universitet, skriver de.

De legger til at han begynte sin karriere hos Hydrotech AS som røkter, før han etter hvert tok over driftsansvaret for et oppdrettsanlegg.

Videre forteller de at han gikk veien til eiendomsmegling og EiendomsMegler 1, og videre til en stilling som lokal banksjef i SpareBank 1 SMN i 2006.

- Fra 2013, og fram til nå har han vært salgs- og markedsdirektør i BioMar. Han har med andre ord bred erfaring fra lederstillinger i både oppdretts- og banknæringen, forteller de.

Han vil ifølge AquaGen være en del av ledergruppen, og ha kontor på Pirsenteret i Trondheim. AquaGen ser frem til å få en erfaren markedsmann inn i en av selskapets nøkkelposisjoner.