Keith Drynan begynner i sin stilling som daglig leder for AquaGen Skottland 1. mai
Keith Drynan begynner i sin stilling som daglig leder for AquaGen Skottland 1. mai

Keith Drynan blir ny daglig leder for AquaGen Skottland

Keith Drynan (50) starter 01. mai 2023 som ny daglig leder for AquaGen Skottland. - Med lang erfaring fra skotsk og internasjonal havbruksnæring bringer Keith med seg verdifull ekspertise i rollen.

Før han begynte i AquaGen hadde han flere lederstillinger i bransjen, inkludert BioMar, Troutlodge og Landcatch Natural Selection.

I sin nye rolle vil Keith være ansvarlig for alle kommersielle aktiviteter til AquaGen i Skottland, samt føre tilsyn med den daglige driften av anlegget, for å sikre at selskapet fortsetter å levere lakseegg med AquaGen-genetikk basert på mer enn 50 år med avl.

Med et sterkt engasjement for akvakultur, kundeorientert i kombinasjon med en forretningstankegang og en dokumentert merittliste, sier selskapet at Keith er godt posisjonert for å bidra til at selskapet når sine langsiktige mål.

- Vi har vært gjennom en omfattende prosess for å finne den rette lederen for vår virksomhet i Skottland. AquaGen er forpliktet til å forsyne det globale markedet med høykvalitetsgenetikk i form av fertile lakseegg. Skottland er et nøkkelmarked for AquaGen, og vi er veldig glad over å ha Keith om bord, sier AquaGens administrerende direktør Knut Røflo.

- Hans omfattende bransjeerfaring vil være en fordel for den skotske industrien såvel som vårt selskap. Keith har bakgrunn i marinbiologi fra Glasgow og Heriot Watt Universiteter, samt sterke ferdigheter i å bygge kunderelasjoner og utvikling av mennesker gjennom coaching og teamarbeid, avslutter Røflo.