Ny Country Manager i Aqualife

Aqualife Services AS satser i Norge med  ny Country Manager

Roar Tomassen startet 4. juli i nyopprettet stilling som country manager i Aqualife Services AS, og har Bergen som kontorsted.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Dette er en interessant jobb med mange og nye utfordringer, sier Tomassen i en pressemelding. Han er 54 år gammel, og har bred erfaring fra oppdrettsnæringen, med bakgrunn fra Intrafish Media AS, MSD Animal Health og BWL Miljø AS. «Selv den beste vaksinen er av liten verdi dersom den ikke er levert riktig ved å følge høye fiskevelferdsstandarder. Det er her vi mener Aqualife’s kvalitetsfokuserte service kommer inn. Dette er avgjørende for best mulig ytelse i møtet med utfordringer i sjøfasen og helt frem til slakt og konsum.»

De fleste settefiskanlegg i Norge kjenner til Aqualife Services Ltd. Selskapet har hovedkontor ved Sterling University Campus i Skottland, nært Institute of Aquaculture. «Etter etableringen av Aqualife Services AS tidligere i år, vil morselskapet fokusere enda mer på Norge gjennom ansettelsen av Roar» uttaler Ronnie Soutar, senior fiskeveterinær og administrerende direktør.

Roar Tomassen understreker at selskapet vil jobbe for å løfte standarden for fiskevelferd og kvaliteten på vaksinering av fisk. Det skal skje sammen med næringen og våre skotske kolleger som  samarbeider tett med blant andre University of Sterling og andre forskning- og utviklingsinstitusjoner i Skottland.

- For å få til dette ønsker Aqualife lignende samarbeidsprosjekter med kunder, vaksineutviklere og fagmiljøer i Norge. Vi er profesjonelle, og ønsker å fremstå som enda mer profesjonelle ved å levere løsninger som er best tilpasset den enkelte kundes behov. Etter sammenslåingen med Salmovacc i 2015, vaksinerte vi over 100 millioner fisk. Her utgjorde Norge ca. 70 prosent av volumet, sier Tomassen, og legger til at Aqualife vaksinerer alle arter og ser frem til å demonstrere selskapets erfaringer med vaksinering av rensefisk.