Utsett av not. Foto: Aqualine.

Nytt anlegg på Vestlandet – Aqualine vokser videre

 Aqualine etablerer seg på Moster i Bømlo kommune. Behovet for økt tilstedeværelse kommer som følge av solid vekst og et ønske om å tilby kunder på Vestlandet enda bedre service. Anlegget kommer som et tillegg til våre kontorer på Fosnavåg og i Haugesund, melder selskapet. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Alle våre kunder på Vestlandet kan føle seg trygge på at vi er i nærheten, sier en fornøyd administrerende direktør Trond Lysklætt i en pressemelding.

Aqualine har i løpet av kort tid etablert komplett anlegg i Tovik, ved Harstad i Skånland kommune, og nå på Moster. I tillegg har selskapet kjøpt Frøya Havbruksservice og Hestnes Offshore & Aquaservice AS.

Adm.dir Trond Lysklætt. Foto: Aqualine.

- Vi er nå blitt en sterkere samarbeidspartner innenfor våre produkt- og tjenesteområder; Marine engineering, flytekrager, nøter, fortøyningsløsninger og service. - Både geografisk og produktmessig er vi nå bedre rigget, sier Lysklætt.

Utsett av not. Foto: Aqualine.

Om det nye anlegget: 

Aqualine vil bygge et komplett anlegg på Moster.

- Det betyr produksjon av flytekrager, fortøyning og tilbehør, tilby servicetjenester og lager av fortøyningskomponenter, nøter og delelager. For kundene betyr dette bedre service og økt trygghet. Vi vil i kommende periode ansette nødvendig personell og legge til rette for produksjon og service på Moster, avslutter Trond Lysklætt