Flere haller var satt opp ute under Aqua Nor 2015. Foto: Linn Therese Skår Hosteland

Utvider messeområdet til Aqua Nor

Trondheim Spektrum har bestemt å utsette deler av rivningen til etter Aqua Nor. - Dette betyr at en del av utstillerne vil bli omrokert og får nye lokasjoner, men, alt i alt vil arealet vi tilbyr i år være betraktelig større da det ene teltet ute blir 2000 kvadratmeter større enn sist, forteller Kari Steinsbø prosjektleder i Stiftelsen Nor-Fishing.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

For en liten tid tilbake siden fikk utstillerne som skal ha stands under Aqua Nor en e-post hvor stiftelsen forklarte litt om endringer i plassering under årets messe. Påmeldingen til messen er også stoppet da den er fullbooket og kyst.no har fått flere henvendelser på at folk er bekymret for ikke å få plass. Det trenger de ifølge Steinsbø ikke å være.

Kari Steinsbø er prosjektleder i Stiftelsen Nor Fishing. Foto: Privat/LinkedIn

- Trondheim Spektrum har bestemt å utsette deler av rivingen til etter Aqua Nor og dette betyr at vi ikke kommer til å benytte arealet på stadion i telt, men flytte dette ned på eksisterende messeområde, forklarer hun.

Les også: Har stoppet påmeldingen til Aqua Nor

- Større enn sist

Noe av teltløsningen vil bestå men blir lokalisert på messeområdet, mens noen av utstillerne som var tiltenkt telt på stadion vil bli plassert i hallene som egentlig skulle rives før messen (Hall A, B og C + hall E).

- Alt i alt vil arealet vi tilbyr i år være betraktelig større da det ene teltet ute blir 2000 kvadratmeter større enn sist i 2015.

Prosjektlederen forteller at alle utstillere som var plassert i telt vil få tilsendt nye kart i løpet av en ukes tid, når de har foretatt flyttingene.

- Standene vil være av samme størrelse, understreker Steinsbø.

Messen har over 400 påmeldte. Av disse er cirka 20 % utenlandske aktører fra Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og Australia.