Plast-selskapet fra Sykkylven velger å satse hardere internasjonalt.

Aquaservice ansetter salgssjef Europa

Diane White er ansatt som salgssjef Europa i Aquaservice.

Publisert Sist oppdatert

Diane vil ha overordnet ansvar for internasjonalt salg. Hun vil jobbe utfra og ha kontoradresse i England, skriver selskapet i en pressemelding.

Hun har jobbet tett med Aquaservice i en årrekke som leverandør av UV-produkter hos Evoqua Water Technologies i England.

Diane har lang erfaring med kompliserte vannbehandling og filtrering applikasjoner.

Diane White vil ha overordnet ansvar for internasjonalt salg på kontoret i England.

- Aquaservice har lenge vært en internasjonal aktør innen vannbehandling og trevisventiler. Vi girer nå opp vår internasjonale satsning ved å ansette en dedikert internasjonal salgsressurs i det europeiske markedet. Vi har samarbeidet i mange prosjekter. Diane har vært en meget god og kompetent støttespiller – og vi ser nå frem til en dedikert, kontinuerlig satsing på det europeiske markedet med Diane, sier Asgeir Skogstad – daglig leder i Aquaservice i pressemeldingen.

White vil være Aquaservice sin Filter og UV-spesialist – og vil jobbe med å utvide bedriftens marked i Europa innen en rekke industrier og bransjer. Hun tiltrer stillingen 1. november.

- Jeg har jobbet med Aquaservice som leverandør i mange år. Deres kunnskap og erfaring i havbruksbransjen kombinert med en herlig gjeng med folk – og svært solide produkter for havbruksnæringen gjorde valget enkelt. Jeg kan knapt vente på å komme i gang med denne utfordringen, sier Diane White.