Erling Sivertsen er ny key account manager i Aquastructures i Trondheim.
Erling Sivertsen er ny key account manager i Aquastructures i Trondheim.

Aquastructures har ansatt salgs-og markedsressurs

Erling Sivertsen er ansatt som salgs- og markedsressurs med tilleggsfunksjon som teknisk rådgiver fordelt 80/20 hos Aquastructures AS ved hovedkontoret i Trondheim.

Publisert

Selskapet utfører tjenester på virksomhetsområdene engineering, sertifisering, inspeksjon og software - i hovedsak mot akvakultur, men leverer også avanserte beregninger på konstruksjoner for vind- og solenergi.

Sivertsen er ansatt fra 1. november, kommer fra MøreNot og har med seg stor kompetanse og ‘ballast’ på produkter innenfor akvakulturnæringen. Han har tidligere bl.a. vært ansatt i Aqualine og Erling Haug, kommer det frem i en pressemelding.

- Erling er en velkjent person i bransjen, og vi er overbevist om at han - med sin mangeårige erfaring fra leverandørsiden og sitt lune vesen - vil bidra til gode kundesamarbeid for Aquastructures, sier daglig leder Marit Opheim.

- Jeg ønsker å bruke min utstyrskompetanse og min kontaktflate til Aquastructures’ kunder og til næringens beste, sier Sivertsen. Jeg kjenner Aquastructures som en seriøs aktør fra tidligere arbeidsforhold og jeg tenker at både jeg som person samt en med min bakgrunn passer godt inn, sier Sivertsen.