Line D Schjølberg er klar for nye oppgaver.

Hun er ny i Aquastructures 

Line D Schjølberg (31) ble 1.mai tilsatt ved selskapets hovedkontor i Trondheim.

Publisert

Hun er ansatt som teknisk revisor på området «Produktsertifisering», hvor hun vil inngå i selskapets sertifiseringsteam. Schjølberg har erfaring som ledende revisor fra Bureau Veritas innenfor systemrevisjon og kvalitetsledelse. Hun har spisskompetanse på Global GAP, ASC og MSC og har i tillegg jobbet mye med ISO. Line har hatt ansvaret for kvalitets- og ledelsessystemer i tidligere arbeidsforhold.

Aquastructures utfører tjenester på virksomhetsområdene «Engineering, Sertifisering, Inspeksjon og Software» - i hovedsak mot akvakultur. Selskapet leverer også avanserte beregninger på konstruksjoner for vind- og solenergi vha sin egen programvare, AquaSim.

- Vi er en naturlig sparringspartner for å informere om hva overgangen til ny forskrift NYTEK23 betyr for de ulike aktørene. Dette arbeidet ser vi på som en viktig overordnet oppgave. Line vil gi oss rom for å bruke mer tid på denne siden og samtidig gi oss en god fleksibilitet ift systemrevisjoner hos våre kunder. Hun vil også være en god ressurs for selskapet i våre planer fremover, sier daglig leder Marit Opheim.