AquaVision er en akvakultur konferanse som tiltrekker seg et bredt spekter av toppledere fra akvakulturindustrien hvert andre år.Konferansen arrangeres i Stavanger 13.-15. juni 2016. Foto: Aquavision

Programmet til AquaVision 2016 er klart

I løpet av 20 år har AquaVision etablert seg som en viktig konferanse for toppledere innen akvakulturnæringen. Nå er programmet for konferansen, som arrangeres 13.-15. juni, lansert.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Nok en gang er det satt sammen en unik blanding av foredragsholdere som inkluderer en rekke eksperter og toppledere, akademikere, professorer og fiskeoppdrettere, kommer det frem i en pressemelding.

Blant disse er Professor Louise O. Fresco fra Wageningen Universitetet i Nederland, som vil diskutere akvakulturnæringens rolle i verdens matforsyning, og Ragnar Tveterås fra Universitetet i Stavanger som ser nærmere på kostnadsutviklingen i bransjen, hva vi kan lære av historien og hvordan vi kan forvente utviklingen framover. Andrew Mallison fra IFFO vil gi spennende innsikt i utviklingen innen fiskemel og fiskeolje i årene framover.

AquaVision er en enestående konferanse innen havbruk som tiltrekker seg et mangfold av interessenter til Stavanger annethvert år og vil gjøre det igjen i juni 2016. Konferansen, i regi av Skretting og morselskapet Nutreco, har siden 1996 etablert seg som en viktig møteplass for 400 deltakere fra over 40 land.

Temaet for AquaVision 2016 er “Meeting tomorrow today”, og gjennom det to-dagers programmet vil det bli fokusert på to hovedtemaer: "The blue revolution” og" Beyond tomorrow”.

Skretting og Nutreco er i ferd med å finpusse detaljene for denne ellevte AquaVision konferansen. Den vil samle et bredt spekter av foredragsholdere fra alle kontinenter og skal gi deltagerne en unik kombinasjon innsikt, kommer det frem i pressmeldingen.