Kenneth Brandal
Kenneth Brandal

Brandal går fra torsk til teknologi

Kenneth Brandal forlater stillingen som administrerende direktør i Atlantic Cod Farms, en jobb han har hatt i over tre år. Nå blir han leder for teknologi-selskapet Onshore Fish Tec AS i Vanylven.

Publisert

Onshore Fish Tec AS (OFT) har i følge en pressemelding fra selskapet utviklet en energieffektiv, miljøvennlig og fleksibel løsning for oppdrett i landanlegg. Selskapet anser mulighetene for vekst innen oppdrettsnæringen både innenfor tradisjonelle og utradisjonelle oppdrettsarter for svært stor.

For å realisere OFT sin visjon om å bli ledende leverandør av landbasert oppdrettsteknologi må selskapet gjennom en sterk vekstfase med fokus på prosess både internt og ut mot markedet. Det vil medføre en videre oppbygging av administrasjon og produksjonsapparatet.

OFT skriver videre at de har muligheten til å etablere seg som den fremste leverandør av landoppdrettsanlegg i et internasjonalt interessant, men krevende marked. Kenneth Brandal vil som leder av selskapet OFT være en viktig brikke i å realisere selskapets forretningsvisjon og strategi.

Brandal kommer fra stillingen som Administrerende direktør i Atlantic Cod Farms og slutter der på grunn av at hovedkontor i selskapet flyttes til Ålesund.