
Godfisk.no er blitt forbrukerportal
I helgen fikk godfisk.no ny drakt og ble en ren forbrukerportal. Seafood.no blir de nye bransjesidene, men kan fremdeles nås via godfisk.no
Denne artikkelen er tre år eller eldre.
- På godfisk.no skal du finne det beste og meste om sjømat. Vi ønsker at godfisk.no skal være den selvsagte kilden til inspirerende oppskrifter og nyttig informasjon om den norske sjømaten, noe som igjen skal føre til større interesse og forhåpentligvis sterkere etterspørsel, sier webredaktør Katrine Rypeng i Eksportutvalget for fisk. Godfisk.no vil stadig bli oppdatert med aktuelle kampanjer, filmer, tips og råd, og selvfølgelig videreutvikles vår oppskriftsdatabase som pr. i dag inneholder hele 627 fristende sjømatoppskrifter. Du kan også gå i nettmøte med vår egen kokk og spørre om det du lurer på i forbindelse med håndtering og tilberedning av norsk sjømat. Nye bransjesider kommer I Eksportutvalget for fisk vil vi sikre at vår websatsing går i riktig retning i forhold til de forventinger og krav som stilles fra våre viktigste målgrupper. Derfor lanserer vi i løpet av april nye profesjonelle sider for norsk sjømatnæring, media, myndigheter, organisasjoner og forskning. Seafood.no skal bli fiskerinæringens foretrukne leverandør av markedsinformasjon, og en lukket og en åpen seksjon vil samlet tilfredsstille den enkelte aktørs behov for skreddersydd og oppdatert informasjon. - I løpet av de nærmeste ukene vil fiskerinæringen få tilgang til nye tjenester i form av et nytt dynamisk statistikkverktøy som gjør det mulig å lage egne tabeller og grafer tilpasset den enkeltes behov. Dette gir nye muligheter å følge utviklingen i markedene, sier prosjektleder Bjørn Håkon Solberg i Eksportutvalget for fisk i en pressemelding.