
Jan Hammersmark er Norgesmester i sjømat 2004
Under Matfestivalen i Ålesund ble Jan Hammersmark kåret til Norgesmester i Sjømat 2004. Jan Hammersmark arbeider til daglig som ferskvaresjef hos COOP Mega i Lista, melder Norske Sjømatbedrifters Landsforening.
Denne artikkelen er tre år eller eldre.
Under konkurransen viste Hammersmark gode faglige og kreative egenskaper i bearbeiding og presentasjon av
Norgesmester i Sjømat 2004 |
Tom Oldrup fra Meny Saga i Skien kom på andre plass og fikk sølvmedalje, mens Benedicte Sandtorv, som til daglig driver fiskebutikk på Fisketorget i Bergen, fikk bronsemedalje. - Det var 6 finalister som alle viste god fagkunnskap, hvor det å komme frem til et riktig resultat i bedømmelse av deltakerne var en vanskelig oppgave, sier Ole Jakob Holen som ledet dommerteamet.
NM i Sjømat som arrangeres av Norske Sjømatbedrifters Landsforening i samarbeid med Norsk Sjømatsenter, ble gjennomført for andre gang under Matfestivalen i Ålesund. Under konkurransen legges det vekt på faglige ferdigheter, produksjon av delikatesser, kreativitet og presentasjon av sjømat i disken. - Hensikten med NM i Sjømat er å sette fokus på fagkunnskap for å høyne kvaliteten på fersk sjømat som tilbys forbrukerne, sier Arne Stærk prosjektleder for konkurransen.