Sven Erik Renaa

Kokkegull til Norge

Det norske kokkelandslaget har tatt gull i OL for første gang. Sven Erik Renaa som representerte Norge i Bocuse d'Or 2007, leder det norske laget.

Publisert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Denne uken tok det norske kokkelandslaget gull i OL for første gang. Konkurransen ble arrangert i Erfurt i Tyskland og på varmrettmenyen sto norsk fjordørret og norsk lam, melder NRK. De norske laget tok også gull i enkelt kategoriene varmmat og matkunst. Det norske kokkelandslaget består av: Sven Erik Renaa, team manager, Gastronomisk Institutt, Stavanger Gunnar Hvarnes, kaptein, Gastronomisk Institutt, Stavanger Kjartan Skjelde, kokk, Tango Bar & Kjøkken, Stavanger Andreas Myhrvold, kokk, Gastronomisk Institutt, Stavanger Espen Vesterdal Larsen, konditor, Kulinarisk Akademi, Oslo Sverre Sætre, konditor, Sverres Konditori AS, Oslo Ronny Kolvik, Palace Grill, Oslo Even Ramsvik, kokk, Restaurant Oscarsgate, Oslo Kari Innerå, kokk, Kulinarisk Akademi, Oslo Elise Bratteng Rønning, commis, Britannia Hotell, Trondheim Gjermund Kværna Bjelland, commis, Sverres Konditori AS, Oslo Steffen Engelhard, rådgiver, StatoilHydro, Stavanger Tom Victor Gausdal, rådgiver, Flavours, Oslo