Matbransjens kompetansepris
Matbransjens Kompetansepris ble for første gang delt ut i 2004 i forbindelse med Næringsmiddelkonferansen. Dette vil også skje på konferansen i år, 28. og 29. september.
Denne artikkelen er tre år eller eldre.
Prisen vil også bli omtalt i invitasjon som sendes til medlemmene i uke 19 men send gjerne inn forslag til kandidater allerede nå, melder FHL. Fakta om Kompetanseprisen Formålet med prisen er å stimulere til økt innsats, interesse og publisitet innen området opplæring og kompetanse. Prisen deles ut til en virksomhet eller person som har utmerket seg i sitt kompetansearbeid. Prisen er innstiftet og deles ut av arrangørene på Næringsmiddelkonferansen. Dette er Fiskeri- og Havbruksnæringens Landsforening, Næringsmiddelbedriftenes Landsforening, Kjøttindustriens Fellesforening samt TINE Personal og Kompetanse i samarbeid med Landbrukets Arbeidsgiverforening. Formål og kriterier Formålet med Matbransjens Kompetansepris er å synliggjøre den som utmerker seg med sin satsing innen ett eller flere av de områder som ligger til grunn for prisen. Fokusområder er: utvikling av medarbeidernes kompetanse fokus på medvirkning og involvering fra både ledelse og medarbeidere fokus på rekruttering og fagopplæring kompetansetiltak som har gitt resultatforbedringer, økt trivsel, økt effektivitet, lavere turnover, bedre kundetilfredshet, bedre læringsmiljø m.m. Juryen består av arrangementskomiteen til Næringsmiddelkonferansen. Forslag til kandidater sendes innen 1. august 2005 til: Monica Ahlsen Egeberg, NBL, Postboks 5472, Majorstuen, 0305 OSLO E-mail: monica.ahlsen@nbl.no