Påskestemning med bacalao
Trodde du at Bacalao bare var klippfisk i tomatsaus? Eksportutvalget for fisk har nå utarbeidet et nytt oppskriftshefte med mange spennende varianter av denne retten. Noe å servere både hjemme og på hytta i påsken!
Denne artikkelen er tre år eller eldre.
Bacalao er så mye mer enn klippfisk i tomatsaus. Sannheten er i følge portugiserne at det finnes minst en Bacalaorett for hver dag i året. Det sies også at en kvinne må kunne tilberede Bacalao på 365 ulike måter for å bli godt gift. Noe å tenke på her oppe i nord? Nå håper Eksportutvalget for fisk at også nordmenn skal få øynene opp for denne delikatessen. Hjelp til å komme i gang får du i oppskriftsheftet "En klippe i livet - Bacalao for enhver anledning". Heftet inneholder oppskrifter på klippfisk fra Portugal, Spania, Italia og Brasil og kan bestilles på telefon 810 02 040, faks 810 01 040 eller e-post:oppskrifter@godfisk.no