Årets sjømatkokk er kåra

Odd Ivar Jørgensen, vart i helga kåra til «Årets Sjømatkokk 2014».

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Jørgensen er oppvokst i Levanger og starta si kokkekarriere som lærling på Backlund. No arbeider

Odd Ovar Jørgensen. Foto: Rica Nidelven

han ved Rica Nidelven Hotel i Trondheim.Den nasjonale kokkekonkurransen «Årets Sjømatkokk» arrangeres av Norsk Sjømatsenter og Bergen Kokkenes Mesterlaug.

Konkurransen starta med at finalistene fikk utdelt kver sin kurv med råvarer. Videre skulle dei lage ein hovedrett som i hovedsak var basert på lange.

- Konkurransen bar preg av meget høyt nivå blant deltagerne, men Odd Ivar Jørgensen ble til slutt kåret som vinner av en enstemmig jury etter å ha løst oppgavene på en utmerket måte og meget gode smaker på alle rettene, skriver Horecanytt .